I dag forlod jeg så Geneve, der var et sympatisk bekendtskab med alt det sjove i bekvem afstand og hvor man følte sig velkommen!.

Turen på blot 1 time med toget til Montreux gik fint med udsigt til Genevesøen det meste af vejen. Herligt. Det var også nemt at finde vej til hotellet ved ankomsten.

Alt ser rigtig fint og indbydende ud her, men internetadgangen driller desværre, så I må vente lidt på dagens billeder.

Efter at have prøveligget sengen, vandrede jeg ned til byen og spiste frokost på et pizzeria. Prisniveauet er i øvrigt latterligt højt her.

Nå, men efter maden tog jeg en tur østpå langs kysten til middelalderslottet Chillon, som tager sig flot ud ved vandet. Både slottet og selve Montreux ligger malerisk ud til vandet med bjerge i både for- og baggrund. Det er nærmest umuligt at tage dårlige billeder her.

Jeg tog båden tilbage til Montreux, hvor jeg sluttede med en lang og rolig spadseretur langs den famøse strandpromenade, som er virkelig en oplevelse værd. Blomster og kunstværker hele den lange vej samt de allestedsnærværende bjerge og søen lige ved siden af. Tilføj glimrende vejr og så fås det ikke meget bedre!

Det må vist være alt for i dag her fra mobilen. I morgen tidlig 8.57 afgår Chokoladetoget mod Nestlé-fabrikken i byen Broc med en afstikker til Gruyeres på vejen. Mums!